Snel en stijlvol

RAPSODY TENDER

De Rapsody Tender staat voor pure snelheid in stijl. Het onderwaterschip is ontwikkeld om naast snel ook veilig en zonder spray te varen.

Snel en stijlvol

RAPSODY Tender

De Rapsody Tender staat voor pure snelheid in stijl. Het onderwaterschip is ontwikkeld om naast snel, ook veilig en zonder spray te varen.

Rapsody Tender

Een klassiek gelijnde ‘centre console’ boot

De klassieke lijnen van de Rapsody Tender worden benadrukt door de ‘tumblehome’ spiegel en een uitwaaierende boegvorm. Praktische kenmerken zijn de vaste koelkasten en een toilet in de stuurstand. De romp is gemaakt van een polyester sandwichconstructie en het onderwaterschip heeft een V-bodem wat het varen meer dan aangenaam maakt. Deze eigenschappen in combinatie met een sterke Volvo Penta dieselmotor zorgen voor een topsnelheid van 34 knopen. De Rapsody Tender is geschikt om op zowel meren als op zee te varen. Dankzij het gewicht en de breedte kan de eigenaar het jacht zelf naar de favoriete locatie transporteren.

TENDER CABIN

De Tender Cabin is een variant op de Rapsody Tender. Deze is voorzien van een praktische cabin met een riant tweepersoonsbed. Met de cabin verschaft de dagboot eveneens een verblijfplaats voor de nacht. Het grote luik van 1.00 x 1.00 m biedt een ruime doorgang naar de cabin. Als het luik gesloten is, doet het teakdek in visgraatstructuur dienst als zonnebed.

Rapsody Yachts

Let’s rock hairdays

Top quality

De beste historische en moderne eigenschappen zijn samengesmeed in een sterk staaltje kwaliteit en zeewaardigheid van Hollandse bodem.

Stylisch

Hoogwaardige materialen, krachtige motoren en tijdloos design zijn de hoofdingrediënten van Rapsody yachts.

Hungry for more detailed information?

Download our brochure today

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.